Lola

Wacht reeds 81 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hopla, hier gaan we! Actie! Waar is mijn bal? Heb jij mijn bal? Hoezo, ik moet nog even wachten? Ah, ik moet eerst mijn verhaal vertellen.

Mijn excuses, ik kan nogal energiek uit de hoek komen. Laten we beginnen bij het begin. Ik ben dus Lola, een Hollandse herder van 4 jaar jong (20/09/2015). Mijn actieve karakter maakt deel uit van de reden waarom ik in het asiel terecht kwam. Bij gebrek aan voldoende aandacht had ik de neiging om te willen ontsnappen. Hetgeen natuurlijk niet echt veilig was…

Het is dus duidelijk dat ik op zoek ben naar een nieuwe thuis waar ik mijn spreekwoordelijke ei kwijt kan. Waar ik zowel mentaal als fysiek voldoende uitdaging kan krijgen. Mijn nieuwe thuis zal zeker over een ruime, goed omheinde tuin moeten beschikken. Ik kan je garanderen dat ik mij ook enorm zal binden aan de mensen die mij geven wat ik nodig heb. Die band, die connectie, dat is wat mij tot de top hond maakt die ik werkelijk ben.
Een ander pluspunt is dat ik zeker te matchen ben met een speelkameraad, liefst een reu. Die viervoeter zal zich wel op zijn gemak moeten voelen rond mijn uitbundige persoonlijkheid. Kwestie van harmonie in het huishouden te behouden. Maar afgaande op de vrienden die ik hier in het asiel al heb leren kennen is er op dat gebied veel potentieel.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier op deze website in.

Extra informatie

Geboortedatum

20/09/2015

Ras

Hollandse Herder

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Onbekend

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja