Loki

Wacht reeds 333 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, ik ben Loki. Ik maakte eerder dit jaar deel uit van een grote inbeslagname bij een Vlaamse kweker waarbij ongeveer 120 Cane Corso’s werden weggehaald. Ik en mijn soortgenoten werden door verschillende asielen over heel het land opgenomen. Zo kwam ik hier in het dierenopvangcentrum terecht.
Ik was niet de enige die het tripje naar Tienen maakte. Bij de fokker deelde ik een kennel met Laika die jullie ook op deze site terugvinden. Wij delen momenteel nog steeds dezelfde kamer.

Zoals jullie misschien al in het verhaal van mijn soortgenoten hebben kunnen lezen, werd onze wereld bij de fokker heel klein gehouden. We kenden amper mensen en veel meer als onze kennel hebben we niet gezien. Dat gezegd zijnde zit er in ons enorm veel potentieel. Dat hebben onze verzorgers hier al snel gezien eens we wat rust hadden gevonden en onze ware ‘ik’ naar boven kwam.
Ikzelf kan rond nieuwe mensen waakzaam reageren. Zo zal ik eerst op afstand blijven en misschien zelfs een twijfelend blafje laten horen. Maar het duurt niet lang alvorens ik toenadering zoek. En met wat geduld ben ik voor je het weet je beste vriend.
Geduld staat centraal bij mijn adoptie. Net zoals bij de andere Cane Corso’s die hun weg naar hier vonden. Er is veel dat ik niet ken. Zoals wandelen, een leiband, een dierenarts,… Ik ben in de eerste plaats op zoek naar een thuis waar er geen druk op mij wordt gelegd en ik simpelweg mag zijn wie ik ben. Dan pas kan mijn wereld stap voor stap groter gemaakt worden.

Er valt nog veel meer over mij te vertellen. Zo is er een optie dat ik samen met mijn vriendin Laika wordt geadopteerd. We hebben onze eigen dynamiek die bij iemand met de nodige ervaring zeker kan behouden worden. Maar als de situatie gepast is kunnen we ook elk naar onze eigen aparte nieuwe thuis vertrekken.
Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

13-04-2018

Ras

Cane Corso

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen, enkel met Laika

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja