Lobke

Wacht reeds 95 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

We zijn vertrokken, ik ga ervoor! Mijn naam is Lobke en ik ben op zoek naar energieke baasjes die mij een ‘forever home’ kunnen bezorgen.
Ik kan niet wachten om mijn verhaal te doen! Laten we met wat standaard, saaie info starten:
– de naam: Lobke
– het ras: Border Collie
– het geslacht: teefje
– de leeftijd: 27/06/2015

Voila, dat ligt alvast op tafel. Dan kunnen we nu verder met het interessante deel van deze uiteenzetting. Namelijk mijn levensverhaal en persoonlijkheid. Helaas is het asiel mij niet onbekend. Ik werd al menigmaal opgevangen door de vrijwilligers van het asiel in Tienen. Ze kennen mij hier als geen ander. Ik woonde namelijk niet in een stabiele thuis. Met als gevolg dat ik hier meermaals per jaar een tijdelijk onderkomen kreeg. Maar dat ligt binnenkort achter mij! Het is absoluut de bedoeling dat dit mijn laatste bezoek wordt. Ook al heb ik hier fantastische mensen (en honden) leren kennen die het beste met mij voorhebben. Nu is het tijd voor mijn eigen stek in die ‘forever home’ waar we het over hadden.

Hoe ziet die thuis er uit? Ik heb sowieso een uitlaatklep nodig. Dat is prioriteit numéro uno. Dat is als Border Collie natuurlijk niet meer dan logisch. Ik loop al eens over van de energie en dat moet op een positieve manier gebruikt worden. Dat betekent fysieke en mentale uitdagingen. Pas daarna kan er tijd gemaakt worden voor knuffels en aandacht voor mijn mensjes.
Ik kan enige tijd alleen thuis blijven. Maar dan ook weer niet té lang. Want dan komen we weer terug op die energie waar ik mee zit. Steeds een volledige werkdag alleen achterblijven zie ik niet zitten.
Een sympathieke huisgenoot is zeker een plus punt. Belangrijk hierbij is wel dat we matchen in energieniveau. Dan kunnen we samen spelen maar ook samen rust vinden. Kwestie van het huishouden in balans te houden.

Wil je meer over mij te weken komen of wens je eens kennis te maken in het asiel? Aarzel dan zeker niet en contacteer mij via info@dierenasiel-tienen.be of via het contactformulier op deze site.

 

Extra informatie

Geboortedatum

27/06/2015

Geslacht

Teef

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja