Lita

Wacht reeds 36 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Lita is de naam! Een ex-zwervertje die droomt van een warme, permanente thuis.
Ik kwam namelijk in het asiel aan als vondeling. Ik werd bij een groepje zwerfkatten gevangen maar men zag hier al snel dat ik helemaal geen ‘wilde’ kat was. Ik heb misschien graag wat ruimte voor mezelf, maar ik ben zeker niet asociaal. Mijn verzorgers hier zijn nog op zoek gegaan naar een mogelijke eigenaar, maar niemand heeft iets van zich laten horen.

Dus kijk ik er nu naar uit om mijn leven verder te zetten op een andere manier. Niet meer alleen buiten, maar bij mensen die mij alles geven wat mijn hartje verlangt. Een belangrijk aspect van mijn nieuwe thuis moet wel de optie zijn om buiten te kunnen. Gezien dat zo lang deel mijn leven heeft uitgemaakt, kan ik de buitenlucht zeker niet helemaal achter mij laten.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-09-2016

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja