Lewis

Wacht reeds 174 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Psst, hier ben ik, Lewis. Met een klein hartje begroet ik jullie. Want jullie zijn allemaal nieuw en dat vind ik als kleine pupper toch wel erg spannend!

Wie ben ik?

Wel, ik ben dus Lewis, een chihuahua reu van 5.5 maanden oud. Piepjong! Ik verblijf momenteel in een gastgezin, en gelukkig maar, want in het dierenopvangcentrum zou het voor mij nog zwaarder zijn. Ik kwam hier terecht nadat mijn vorig baasje mij na enkele dagen al niet meer in huis wou. Ik ben door de (brood)fokker niet gesocialiseerd, waardoor ik van alles bang ben. Mijn baasje had helaas niet het geduld en de kennis om hier samen met mij mee aan de slag te gaan. Gelukkig doen ze dit in het gastgezin wel en hopelijk zie jij dit ook zitten!

In het gastgezin merken ze dat ik erg veel steun heb aan andere honden. Wil jij mij een nieuwe thuis geven? Dan hoop ik dat er bij jou al een stabiele hond aanwezig is, liefst een teefje. Ik zal van haar dan heel veel kunnen leren. Daarnaast hoop ik wel dat er niet te veel prikkels zijn bij jou thuis. Mijn gastgezin merkt namelijk dat ik erg prikkelgevoelig ben. Kleine kinderen in het gezin of vaak veel volk over de vloer is dus niet zo ideaal. In het gastgezin heb ik mij vooral gehecht aan 1 persoon; zij kan al veel doen met mij, maar met de rest heb ik het nog wat moeilijker. Dat zal bij jou thuis dus misschien ook zo zijn. Ik kan je wel al verklappen: ik eet erg graag snoepjes. Via die weg zal je met mij stilletjes aan een band kunnen opbouwen.

Hoewel ik niet graag veel volk rond mij heb, ben ik ook niet graag alleen. Ik durf dan wel eens blaffen en piepen. Dat is niet verwonderlijk, ik heb het gewoonweg nooit geleerd.
Ik zeg je ook al direct: ik ben dan wel een klein hondje, maar ik word helemaal niet graag opgepakt. Ik vind dit veeeel te spannend.

Kortom: wanneer je mij wil adopteren, zal je eerst mijn vertrouwen moeten winnen en zal je steeds mijn grenzen moeten respecteren. Op die manier groei ik echt nog wel uit tot een leuk gezelschapshondje!

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

22-02-2022

Ras

Chihuahua

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Zeer klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Ja, maar rust nodig.

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja