Laya

Wacht reeds 66 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo iedereen, mijn naam is Laya. Ik ben in het asiel beland samen met mijn vriendinnen Liya, Kiya, Moya en Feya. Vijf lieftallige Shih Tzu dames die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. In het geval van Liya en Feya kunnen we al over de verleden tijd spreken. Zij hebben reeds hun ideale thuis gevonden. Nu is het nog aan mezelf en mijn twee kompanen om hetzelfde geluk te bereiken.

Wij spreken elk over kompanen, geen zusjes. We hebben namelijk allemaal een ander startpunt. We werden de één na de andere op jonge leeftijd in hetzelfde huishouden opgenomen. Uiteindelijk zaten we met een hele hoop viervoeters samen. Ideaal was dat niet echt. Toen onze baasjes uit elkaar gingen moesten we wel op zoek naar nieuwe thuis…

Ik noem mezelf graag de blikvanger van de groep. Kiya mag dan vaak de eerste zijn die aandacht van mensen opeist, ik zit er vlak achter! Knuffelbeest numero uno, al zeg ik het zelf. Ik heb over het algemeen een positief effect op mijn soortgenoten. Dat heeft er voor gezorgd dat ik hier in het asiel Moya regelmatig mee op sleeptouw neem. Zij is iets afstandelijker, maar met mij erbij gaat dat beter. Daarom hoop ik dat we samen kunnen blijven in onze nieuwe thuis.
Net zoals voor mijn vriendinnen is een huis met tuin van groot belang, maar de affectie van mijn toekomstige mensjes zal even belangrijk zijn. Als jullie het verhaal van Kiya en Moya hebben gelezen zal het jullie niet verbazen dat ook voor mij het wandelen aan een leiband een werkpuntje is.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

 

Extra informatie

Geboortedatum

23/05/2012

Ras

Shih Tzu

Geslacht

Teef

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja