Lady en Spike

Wacht reeds 266 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hoi hoi! Wij zijn Lady en Spike, twee Staffordjes die op zoek gaan naar hun nieuwe thuis. Die hebben we dubbel en dik verdient nadat we een aantal weken geleden werden inbeslaggenomen. Onze levensomstandigheden waren simpelweg niet aanvaardbaar. Als we al eens wat vrijheid in de tuin kregen werd er niet naar ons omgekeken. En gezien die tuin niet volledig omheind was trokken we met regelmaat de weide wereld in. Hoe zou je zelf zijn als het alternatief twee aparte benchen waren waar we elk amper in pasten? Dat ligt nu achter ons, we zijn bekomen van die situatie en focussen ons op de toekomst.

“Dames eerst! Ik ben dus Lady, geboren op 15/12/2018. Mijn belangrijkste eigenschap en positieve punt is dat ik enorm sociaal ben naar mensen toe. Ik ben ieders vriend. Jammer genoeg hebben zowel Spike als ik eenzelfde negatieve karaktertrek: asociaal gedrag naar andere dieren toe. En ik kan het niet verstoppen, ik ben op dat gebied de hevigste. Noch andere honden, noch dieren zoals katten zullen mijn vriendjes worden.”

“Klopt Lady, onze socialisatie met andere diertjes is ooit compleet fout gelopen. Gelukkig hebben we mekaar nog net op de juiste moment leren kennen zodat wij wel op een normale manier kunnen samenleven. Maar sta mij toe om mezelf ook even voor te stellen. Spike is de naam, geboren op 28/08/2019 en ook op zoek naar een mooie nieuwe thuis. Ik hoop daarbij mijn leven verder te kunnen zetten met Lady aan mijn zijde. Want samen zijn we een absoluut power-koppel! Onze adoptant gaat daarbij ten aller tijden rekening moeten houden met ons gedrag. Correcte ervaring met ons ras is van belang, maar een perfect en hoog omheinde tuin is evenzeer cruciaal. Onder die omstandigheden komt alles dik in orde!”

Wil je graag meer info over ons en denk je dat jij ons perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Onze verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

**We geven de voorkeur aan een duo-adoptie van Lady en Spike gezien ze het zo goed met mekaar kunnen vinden. Een adoptant zal voor deze duo-adoptie uiteraard extra rekening moeten kunnen houden met hun beschreven karakter en een perfect omheinde tuin en thuis moeten voorzien.**

Extra informatie

Geboortedatum

Lady: 15-12-2018 // Spike: 28-08-2019

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Lady: teef // Spike: reu

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja