Kiya

Wacht reeds 33 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo iedereen, mijn naam is Kiya. Ik ben in het asiel beland samen met mijn vriendinnen Liya, Moya, Laya en Feya. Vijf lieftallige Shih Tzu dames die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. In het geval van Liya en Feya kunnen we al over de verleden tijd spreken. Zij hebben reeds hun ideale thuis gevonden. Nu is het nog aan mezelf en mijn twee kompanen om hetzelfde geluk te bereiken.

Wij spreken elk over kompanen, geen zusjes. We hebben namelijk allemaal een ander startpunt. We werden de één na de andere op jonge leeftijd in hetzelfde huishouden opgenomen. Uiteindelijk zaten we met een hele hoop viervoeters samen. Ideaal was dat niet echt. Toen onze baasjes uit elkaar gingen moesten we wel op zoek naar nieuwe thuis…

Ik ben op zoek naar een plekje voor mezelf. Ik mag mijn tijd momenteel dan wel spenderen tussen soortgenoten, dat betekent niet dat ik enorm sociaal ben naar andere viervoeters toe. Mijn reacties zijn wat dat betreft nogal gestresseerd. Om dat stressniveau omlaag te halen zou ik graag een baasje vinden die mij (en mij alleen) alle nodige aandacht kan geven. Zonder andere hondjes of katten in de buurt. Mijn ‘forever home’ omvat een huis met tuin waar ik mijn ding in kan doen. Een goede omheining is daarbij zeker belangrijk. Die tuin zal van groot belang zijn gezien mijn vorige baasjes nooit met mij gingen wandelen. Het wennen aan een leiband is dus een werkpuntje.

Naar mensen toe ben ik net zoals mijn vriendinnen gemakkelijk in omgang. Ik zal bij een kennismaking als eerste aan je been aandacht komen vragen. Je zal al wel uit de foto’s hebben kunnen opmaken dat het noodzakelijk is om mijn gezichtje proper te houden. Gezien mijn prachtige beige lokken valt deze Shih Tzu karakteristiek snel op. Dat is zowat het belangrijkste dat je moet weten als je mij in huis wilt halen.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

24/11/2011

Ras

Shih Tzu

Geslacht

Teef

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja