Kiwi

Wacht reeds 31 dagen op een nieuw baasje

Beschrijving

Hoi hoi! Mijn naam is Kiwi, een engel van een Maltezer en op zoek naar een nieuwe thuis. 🙂
Laten we starten met ‘de basics’: ik ben een reu, gecastreerd, en 9 jaar jong. Mijn zoektocht begon toen ik door mijn vorige eigenaar werd afgestaan aan het asiel. Door omstandigheden konden ze niet meer voor mij zorgen. Geen gemakkelijke situatie voor een kleine senior zoals ik.

Gezien mijn leeftijd werd ik bij een opvanggezin van het asiel geplaatst. Daar kon ik bekomen en kon mijn opvangfamilie mijn echte karakter leren kennen. Ik vond al snel een plekje in de zetel of op de schoot van mijn opvangmama. Tijdens mijn verblijf heb ik mijn vrolijkheid en energie laten zien wanneer ik in de tuin kon ravotten of kon gaan wandelen. Ze zagen in mij een sociale rakker die wel op zijn hoede is voor nieuwe dingen. Laten we zeggen dat ik tijd nodig heb om vertrouwen te tanken. Het was ook fijn om te zien dat ik het goed met de kat des huizes kon vinden.

Maar het wordt hoog tijd dat ik een permanent plekje voor mezelf vind. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

07-09-2011

Ras

Maltezer

Geslacht

Reu

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Onbekend

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja