Kittens

Wacht reeds 7 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

**Let op: de foto gelinkt aan deze pagina geeft geen aanwezige kittens weer. Dit is enkel een voorbeeldfoto van kleintjes die reeds werden geadopteerd. We plaatsen niet alle kittens apart online gezien de vele profieltjes dit met zich mee zou brengen. U krijgt een zicht op de aanwezige kittens door u kandidaat te stellen via onze contactpagina.**

 

Op dit ogenblik zijn er kittens in het opvangcentrum en onze gastgezinnen op zoek naar een nieuwe thuis. Voor meer info kan u ons contacteren via onze contactpagina. Hierna neem een verantwoordelijke contact met u op om een bezoek in te plannen. U kan alvast uitgaan van de volgende principes:

  • In het geval van kittens hebben we het over diertjes in de leeftijdscategorie tot 6 maanden.
  • Kittens kunnen geadopteerd worden vanaf de leeftijd van 12 weken.
  • Ze zijn steeds gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd/gecastreerd. Ze beschikken ook over een paspoort/certificaat met al hun persoonlijke info.
  • Bij elke adoptie hoort een adoptiebijdrage die tijdens de kennismaking wordt medegedeeld.
  • Een adoptie wordt telkens vanuit de noden van de dieren bekeken. Zo kan het zijn dat kittens per twee dienen geadopteerd te worden, of dat er reeds een andere sociale kat aanwezig moet zijn, of dat een kitten het prima alleen kan vinden. Dit wordt geval per geval bekeken.