Jantje

Wacht reeds 143 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, ik ben Jantje, een prachtige kater van 9 jaar oud. Ietwat ouder, ik weet het. En ja, ook een zwartje. Hoe je het ook draait of keert, ik word vaak aan de kant geschoven voor soortgenoten met ‘specialere’ kleuren… Dat is nu eenmaal de realiteit.
Waarom? Ik zou het niet weten. Net zoals veel van mijn soortgenoten neem ik graag mijn tijd om mensen in te schatten. Het is nu eenmaal van belang om vertrouwen op te bouwen. Maar dat lijkt mij niet abnormaal. Eens dat vertrouwen er is heb ik momenten dat ik aandacht wil hebben, gevolgd door momenten dat ik liever even afstand neem. Opnieuw, niet abnormaal lijkt mij?

Er dus niets waardoor dat mensen mij geen kans zouden moeten geven. In tegendeel. Iemand met een hart voor dieren en specifiek voor katten zou mij als eerste een kans moeten geven. Ik heb namelijk al genoeg meegemaakt in mijn leven. Bij mijn aankomst in het asiel bleek dat ik loden pellets in mijn lichaam heb. Wat is er in het verleden gebeurd? Waar ben ik aan ontsnapt? Helaas kan ik niet aan mijn verzorgers vertellen. Gelukkig heb ik hier dagdagelijks geen last van, al heb ik hier en daar een gevoelig plekje waar je mij niet moet aaien. Daarom kies ik dus graag een baasje met wat ervaring. Dat baasje zou mij ook de kans moeten kunnen bieden om voldoende buiten te vertoeven.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

01/01/2010

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja