Jacky

Wacht reeds 143 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

De naam is Jacky. Jacky de Jack Russel! Klinkt geweldig, toch? Ik ben een energieke senior die geboren werd op 1 mei 2008. Het klopt dat ik niet van de jongste ben, maar lees alsjeblieft toch even verder. Geef deze jongen een kans. 😉

Ik werd naar het asiel gebracht wegens een verhuis. Die verhuis betekende dat er geen plaats meer was voor deze rakker… En ik was al aan mijn tweede eigenaar toe. Mijn verzorgers hier zijn gelukkig zeker van hun stuk. “We gaan voor jou een thuis zoeken waar ze je graag zien en nooit meer moet vertrekken!” zeggen ze.

Het eerste waar je bij een hondje van mijn leeftijd aan denkt is natuurlijk mijn gezondheid. Ik kan iedereen geruststellen wat dat betreft. Bij mijn aankomst bleek wel dat er dringend werk van mijn tanden moest worden gemaakt. Deze waren enorm vuil en mijn tandvlees was ontstoken. Ik ben blij om te melden dat ik daar dankzij mijn favoriete dierenarts al geen last meer van heb.
Voor de rest ben ik happy hondje dat zich snel aan een baasje zal binden, graag een wandeling maakt of in de tuin rondsnuffelt. Ik kan genieten van een rustig moment, maar je kan mij niet echt een schoothondje noemen.
Met andere dieren klikt het echter niet. Een sociaal leven met soortgenoten ben ik duidelijk niet gewend. En met katten al helemaal niet. Kinderen zijn geen probleem. In de auto meerijden lukt in principe wel, al ben ik geen lange afstanden gewend.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

1/05/2008

Geslacht

Reu

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja