Jack

Wacht reeds 711 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo, ik ben Jack. Een wijze Beagle die geboren werd op 28/03/2008. Mijn wijsheid heb ik verkregen langs de weg die ik in mijn leven al heb afgelegd. Deze weg lag bezaaid met uitdagingen. Maar daar ben ik telkens sterker uit gekomen!
Helaas ben ik niet toe aan mijn eerste bezoek in het asiel. Ik ben in het verleden nog al geplaatst geweest, helaas zonder succes. Nochtans heb ik niet veel nodig. Een baasje die met mij wilt spelen, veel wilt gaan wandelen en een tuin waar ik naar hartenlust kan snuffelen en graven. Ik blijf een Beagle hé. Wat wel belangrijk is, is dat ik iemand vindt die het Beagle ras wat kent en kan omgaan met mijn ietwat koppig karakter. Daar is het in het verleden telkens spaak gelopen. Ik weet wat ik wil en ik ben van mening dat ik op mijn leeftijd mijn eigen goesting mag doen!

Sorry, daar liet ik me even gaan… Je ziet, ik heb iemand nodig die mij consistent kan behandelen en misschien zelfs nog wat kan opvoeden. Iemand die mij een duidelijke plaats in het huishouden kan geven. Dan komt uiteindelijk de knuffelaar in mij naar boven en worden we de beste maatjes.

Denk je dat jij een goede match bent met mij? Stuur dan nu een bericht naar info@dierenasiel-tienen.be of contacteer mij via deze site.

Extra informatie

Geboortedatum

28/03/2008

Ras

Beagle

Geslacht

Reu

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja, met teefjes

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Onbekend

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja