Happy

Wacht reeds 100 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hoi, mijn naam is Happy! Wel, eigenlijk is mijn officiële naam Happiness. Maar dat is nogal een mondvol, Happy klinkt nu eenmaal vlotter. Je mag mij gerust een senior noemen. Op 6 juni heb ik mijn 11de verjaardag gevierd.
Ik ben in het asiel beland na een inbeslagname. Bij mijn vorige baasjes verkommerde ik en kreeg ik niet de juiste medische opvolging. Mijn verzorgers in het asiel volgen mij ondertussen al wekenlang op, en ik ben eindelijk klaar om naar een nieuwe thuis te vertrekken.

Jullie horen mij al zeggen, ‘medische opvolging’. Wat betekent dat nu eigenlijk? Ik heb een huidprobleem, gelinkt aan een allergie. Bij mijn vorige baasjes werd daar niet naar gekeken, en dat had de nodige gevolgen. Ik had kale plekken, mijn vacht was constant vettig, en ik had zelfs een olifantshuid gekweekt… Met de nodige inzet van mijn verzorgers is dat gelukkig allemaal onder controle en moet ik enkel met regelmaat wat medicatie innemen. Af en toe een badje doet ook deugd. We hebben het dus gelukkig niet over een intensieve behandeling.

Wat krijgen mijn nieuwe baasjes terug voor deze inzet? Dankbaarheid, hopen dankbaarheid! Ondanks dit verleden ben ik een enorme mensenvriend. Ik krijg en geef zo graag aandacht aan mijn mensjes. Wandelen doe ik ook met plezier. Ik mag dan al wel wat ouder zijn, een dagelijkse wandeling kan ik met gemak aan.
Ik kan het meestal zeer goed vinden met soortgenoten. Zo heb ik hier al een aantal leuke vriendjes gemaakt. Samenleven met een andere viervoeter zie ik dus zeker zitten. Zo blijf ik fit en jong van geest!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

6/06/2008

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Onbekend

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja