Hachi

Wacht reeds 47 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo iedereen! Mijn naam is Hachi. Yep, een veel voorkomende naam bij Japanse ‘krulstaart’ rassen dankzij de beroemde film. Maar zoals jullie zien gaat er meer in mij schuil. Ik ben namelijk een Chow Chow – Bulldog kruising. Speciaal hé! Mijn uiterlijk en karakter waren helaas niet voldoende voor mijn vorige eigenaar om zich voor mij in te zetten. Ik werd bij mensen afgezet en achtergelaten, ik was niet meer gewenst. En deze mensen konden op hun beurt ook niet voor mij blijven zorgen… Tweemaal miserie op zeer korte tijd! Zo belandde ik in het asiel.

Maar ik hoop dit verleden snel achter mij te kunnen laten. Ik ben nog een jonge kerel, geboren op 13-10-2018. Je kan mij absoluut als een puber met karakter beschrijven. Mijn verzorgers hier in het asiel hebben al snel kunnen ervaren dat achter mijn bijzonder uiterlijk een eigenwijze kerel zit die wat tijd nodig heeft om open te bloeien. Ik neem graag mijn tijd om nieuwe mensen in te schatten alvorens ik iemand echt kan vertrouwen. Eens dat dat vertrouwen er is komt de speelvogel in mij naar boven. Dan zie je de echte energieke Hachi.

Nu gaan we op zoek naar mijn ideale thuis. Maar ik heb een aantal verzoeken wat die thuis betreft:
– Baasjes met geduld die mij op mijn tempo laten openbloeien.
– Ik ‘cross’ enorm graag rond op het gras. Een leuke tuin is dus een absolute must. Met enkel wat wandelingen ga ik geen genoegen nemen.
– Er mag al een andere hond aanwezig zijn, maar dan moet het wel een gesteriliseerd teefje van mijn formaat zijn. Met katten kan ik dan weer niet goed om.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

13/10/2018

Ras

Kruising Chow chow – Bulldog

Geslacht

Reu

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja, met teefjes

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja