Gina

Meet Gina

Deze kleine dame heeft de voorbije maanden een heel parcours afgelegd. Gina werd gevonden op het terrein van het asiel. In het begin was ze heel angstig en reageerde overmatig op stresssituaties. Met de nodige tijd, geduld, rust en voorspelbaarheid is ze enorm open gebloeid.

Voor Gina zijn we op zoek naar een rustige thuis waar ze het rijk voor haar alleen heeft. Haar personeel moet geduldig en begripvol zijn voor haar rugzakje. In onvoorspelbare situaties heeft ze enorm last van stress. Maar eens ze vertrouwd is en gewoon kat mag zijn op haar manier is Gina een super lieve aandachtstrekker.
Ze houdt van aaikes wanneer zij er komt achter vragen en het liefst van al ligt ze lekker warm op een veilig plaatsje dicht in jou buurt. Gina is verzot op lekker natvoer en snoepjes. Dan volgt ze je tot aan haar bordje. Het kan dan niet snel genoeg gaan 🙂

Wie heeft een warm plaatsje voor haar vrij? Een super deluxe mandje waar ze alle tijd en ruimte krijgt en waar geen andere dieren zijn.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Denk je dat jij het perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Haar verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

15/07/2021

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?