Fievel

Wacht reeds 84 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Time to shine! Mijn moment is aangebroken. Dit jong geweld gaat op zoek naar zijn ideale baasjes!
Mijn naam is Fievel, een pracht van een jongedame die via de politie in het asiel is beland. Mijn vorige baasje had namelijk wat op zijn kerfstok… Noodgedwongen kwam ik op een cruciaal moment in mijn leven in een totaal onbekende wereld terecht. De mensen van het asiel hebben mij hier als pup wel helemaal in hun armen gesloten. Ze hebben een hele administratieve molen moeten trotseren alvorens ze eindelijk aan mijn toekomst konden beginnen denken. Ze hebben hun uiterste best gedaan om mij te geven wat ik nodig heb, maar ik snap ook dat ze mij niet kunnen bieden wat een normale thuis met zich mee hoort te brengen. Het wordt hoog tijd om deze fase van mijn leven af te sluiten en uit te kijken naar mijn forever home.

Wat moet je zeker van mij weten? Officieel ben ik een Amerikaanse Stafford, geboren op 25/08/2018. Ik vermeld hierbij het woord ‘officieel’ gezien dat hetgeen is dat in mijn paspoort wordt vermeld. Maar het zou de mensen hier niet verbazen als ik eigenlijk een kruising ben.
Wat heb ik zeker nodig bij mijn nieuwe baasjes? Aandacht, een consistente opvoeding, en nog eens aandacht. Ik ben jong en leergierig. Daar moet uiteraard iets mee gedaan worden. Men is hier in de eerste plaats dus op zoek naar mensen die ervaring hebben met het opvoeden van een pup. Ik ben zeker niet geschikt als eerste hondje. De aanwezigheid van een andere viervoeter zou een groot pluspunt zijn. Iemand waarmee ik kan ravotten, maar uiteindelijk ook wat rust kan vinden. Zo heb ik er hier al een paar ontmoet waar ik het fantastisch mee kan vinden. Ik heb werkelijk een topkarakter, al zeg ik het zelf!

Ik heb zo het vermoeden dat heel wat mensen staan te springen om mij een mooie thuis te bieden. Om dat alles in goede banen te laten lopen had ik graag dat jullie het contactformulier van het asiel invullen via deze link: https://dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/. Geef zoveel mogelijk informatie mee. Dan kunnen mijn mensjes hier gericht reageren wanneer ze kennismakingen organiseren.

Misschien tot binnenkort!!

 

Extra informatie

Geboortedatum

25/08/2018

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja