Elliott

Wacht reeds 40 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, mijn naam is Elliott. Ik kwam hier in het asiel aan als vondeling. Dat betekende dat de mensjes mij hier helemaal van 0 af aan moesten leren kennen. Gelukkig is dat prima verlopen. In het begin keek ik als het ware de kat nog wat uit de boom. Maar eens ik wist dat ik iedereen hier kon vertrouwen bloeide ik open tot een gigantische schat! Al zeg ik het zelf. 😀 Eens je in mijn buurt komt, kan ik het simpelweg niet laten om te spinnen en ‘kopjes te geven’. In een mum van tijd verover ik ieders hart.

Naast mijn karakter moesten ze hier natuurlijk ook meer te weten komen over mijn gezondheid en medische toestand. Ik was niet gecastreerd (echt niet ok dat ik zo nog moest rondlopen…) maar verder was er uiterlijk niets aan mij op te merken. Ik kreeg bij een volgende standaard test wel een lastige diagnose: ik bleek FIV+ te zijn.
HOW! Niet schrikken! Dit kan voor sommige mensen een enorme ‘no-no’ zijn, iets om schrik voor te hebben, iets dat alleen maar voor miserie zal zorgen, of iets dat alleen maar vraagtekens opwerpt. Maar dat hoeft absoluut niet de realiteit te zijn.
FIV+ zijn betekend tegenwoordig niet dat ik maar een kort leven ga leiden. Een stressvrije omgeving is van belang, alsook baasjes die secuur omgaan met ziekteverschijnselen en mij een leven binnenshuis kunnen bieden. Dat wel. Maar verder kan ik perfect mezelf zijn, zonder zorgen.
Ik verwijs jullie nog graag door naar de website van VZW Oscar die alles heel mooi op een rijtje hebben gezet (gezien hun bijzondere ervaringen met FIV+ katten): https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Kijk voor een korte samenvatting van mijn profiel gerust even onder het tabblad ‘Extra Informatie’ op deze pagina.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-04-2020 (geschat)

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee