Duvel

Wacht reeds 344 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo iedereen, ik ben Duvel. Klinkt onheilspellend hé! Zo erg is het gelukkig allemaal niet. Al kan ik niet verstoppen dat ik regelmatig een handvol kan zijn.

Laten we beginnen bij het begin. Ik ben in het asiel beland nadat mijn vorige baasjes moesten toegeven dat ze onvoldoende tijd voor mij hadden. Ze hadden het beste met me voor maar ik ben nu eenmaal een hondje dat aandacht nodig heeft en graag actie ziet. Indien die actie ontbreekt wordt het ‘duveltje’ in mij wakker en ga ik er zelf voor zorgen! Helaas is dit niet mijn eerste bezoek aan het asiel. Ik werd in 2019 geadopteerd maar zonder succes.

Mijn nieuw baasje kan best een actief persoon zijn die mij dagelijks wat uitdagingen kan bezorgen. Ik heb op zijn minst nood aan een dagelijkse wandeling. Een mooi omheinde tuin is ook een absolute must. Natuurlijk kan ik ook van wat rust genieten. Ik fantaseer nu al over een mandje met een zacht dekentje naast de zetel van mijn toekomstige baasje. Dat baasje mag er ook op rekenen dat ik zijn huis in ere zal houden. Zindelijkheid is namelijk één van mijn sterke punten.
Mijn toekomstige baasje mag er op rekenen dat ik enorm trouw en aanhankelijk zal zijn. Om eerlijk te zijn is dat ook een uitdaging in de zoektocht naar een nieuwe thuis. Een klassiek gezin is niet aan mij besteed omdat ik mij zo aan één persoon ga hechten. Andere gezinsleden hebben dan vaak niets aan mij te zeggen. Ik hoop dus om binnenkort die ene persoon te vinden waarbij ik mezelf kan zijn.

 

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

10/03/2012

Ras

Kruising Podenco

Geslacht

Reu

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja