Dilara

Hoi hoi, mijn naam is Dilara, een Anatolische herder geboren op 29-04-2018. Ik kwam hier in de opvang aan met 4 soortgenoten na onze inbeslagname bij onze vorige eigenaar. De reden hiervoor was in de eerste plaats de erbarmelijke levensomstandigheden. Gelukkig was ik er mentaal en fysiek nog goed aan toe! Mijn soortgenoten hebben wat dat betreft een langere weg moeten afleggen maar zijn er gelukkig allemaal bovenop gekomen. Nu zijn we elk op zoek naar een nieuwe thuis.

Het spreekt voor zich dat ik een thuis met heel wat ruimte en vrijheid zoek. Net zoals de andere honden die deel uitmaakten van de inbeslagname heb ik aangegeven niet al te sociaal met soortgenoten te zijn. Ik zoek dus een plaats zonder andere dieren. Wat ik zeker nodig heb ik aandacht. Die eis ik hier maar al te graag op. Ik wandel ook heel graag, maar ik moet nog leren om beter op het tempo van mijn wandelaar te stappen. Momenteel kan ik nogal trekken. Maar met de nodige oefening komt dat zeker in orde.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

29-04-2018

Ras

Anatolische herder

Geslacht

Teef

Formaat

Zeer groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Onbekend

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?