Dayko

Wacht reeds 23 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hoi, mijn naam is Dayko. Je hebt vast en zeker op mijn foto geklikt omdat ik er zo fantastisch uitzie, niet? Ik kan het je niet kwalijk nemen, mijn uiterlijk is inderdaad formidabel! 😀

Jammer genoeg heeft dat uiterlijk mij nog niet veel geluk gebracht. Mijn verhaal start bij mijn eerste baasje op een appartement. Die heeft mij wegens tijd- en plaatsgebrek afgestaan aan kennissen. Echter had dit gezin nog heel wat andere dieren in huis. En daar liep het mis. Ik kan het niet goed vinden met andere beestjes dus was het voor mij onmogelijk om daar gelukkig te worden. Een tripje naar het asiel (de dag na mijn verjaardag nota bene…) was het logische gevolg.

Niet getreurd! Zoals vaak het geval is kunnen mijn verzorgers mij hier de nodige aandacht geven én op de juiste manier op zoek gaan naar de juiste adoptanten. Mijn ideale baasjes dienen enige ervaring met honden te hebben. Ik ben nogal timide. Je ziet onmiddellijk aan mijn lichaamstaal of ik aangespoord of gerustgesteld moet worden. Eens ik mij op mijn gemak voel komt de speelvogel in mij naar boven. Achter speelgoed aan lopen, springen, knuffelen,… Noem maar op.
Mijn schuwe kant komt gegarandeerd naar boven op wandeling. Dan ben ik snel overprikkeld. Mensen met kennis zullen hier zeker aan kunnen werken. Maar indien ik op een andere manier mentaal en fysiek bezig kan worden gehouden in een ruime tuin (die perfect omheind is) zal ik ook heel blij zijn.
Ik kan niet geplaatst worden bij kleine kinderen of bij andere dieren. Kinderen zijn voor mij te chaotisch en mijn verleden heeft duidelijk uitgewezen dat ik best het huis voor mij alleen heb, samen met mijn toekomstige mensjes.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

18-01-2016

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Reu

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, minimum 12 jaar.

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja