Clay

Wacht reeds 16 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo iedereen, mijn naam is Clay! Ik ben een Duitse herder, geboren op 16/10/2019 en dus momenteel een echte puber. In mijn jonge leven heb ik al wel een stevige weg afgelegd. Nu ga ik op zoek naar een nieuwe thuis waar ik die weg op een positieve manier kan verderzetten.

Laten we beginnen bij het begin. Jammer genoeg start mijn leven als broodfok-puppy. Meer zelfs, ik heb mijn volledige puppytijd bij die fokker moeten doorbrengen. Pas toen ik 8 maanden was werd ik door iemand in huis genomen. Het feit dat ik nog geen degelijke opvoeding had gekregen en er dus nog heel wat met mij moest gewerkt worden, werden mijn eigenaar echter te veel. Ik werd aan het asiel afgestaan in de hoop dat ik iemand vind die wel de nodige tijd en energie in mij kan investeren.

Aan mijn opvoeding werd tijdens mijn evaluatie in het asiel al wel gewerkt. Mijn verzorgers zagen een kanjer van een speelvogel die eigenlijk gewoon moet leren hoe er in alle rust met mensen moet worden omgegaan. Ik leer momenteel dat niet elke prikkel of aanraking reden is tot een speelfestijn. En ik maak vorderingen. Mooie vorderingen al zeg ik het zelf! Eens ik mijn vaste thuis en mijn vast baasje heb komt het helemaal goed met mij.

Over het algemeen kan ik het goed vinden met andere honden. Al zal een matching wel altijd van belang zijn. Kinderen onder de 16 jaar zijn gezien mijn soms nog ongeremde gedrag niet onmiddellijk aangewezen.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

16-10-2019

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag, matching nodig

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja