Charel

Wacht reeds 39 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo iedereen, ik ben Charel! Ik kwam hier in het opvangcentrum aan na het overlijden van mijn vorige baasje. Dat betekent dat ik zonder al te veel info over mijn verleden ben opgenomen. Mijn verzorgers hebben mij dus vanaf 0 leren kennen.

Wat hebben ze zoal kunnen ontdekken? Wel, in eerste instantie werd mijn leeftijd rond 4 jaar geschat. Dit moest wel geschat worden want ik had zelfs nog geen chip. Op basis van mijn uiterlijk denken ze hier dat ik een kruising Jack Russel – Chihuahua ben. Wat dat Jack Russel ras betreft mag men wel zeker zijn, dat is ook te merken aan mijn karakter. 😀 Dat valt 100% binnen die rasstandaard. Uitgesproken, sterk, eigenwijs,… Maar ook enorm aanhankelijk. Het heeft niet lang geduurd alvorens ik met dat karakter elke vrijwilliger hier heb ingepakt.
Mijn belangrijkste uitdaging is alleen zijn. Ik zoek dus een thuis bij mensen die veel thuis zijn (maar graag ook stapsgewijs aan dat alleen zitten kunnen werken). Wandelen zal ook van belang zijn, dat doe ik zoooooo graag! Net als rondsnuffelen in een tuin.
Ik heb een sociaal karakter, maar indien er al een ander hondje aanwezig is bij mijn kandidaten zal er eerst grondig ge-matched moeten worden. Grote kinderen mogen ook geen probleem zijn.

Er valt natuurlijk nog veel meer over mij te vertellen. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2018

Ras

Kruising

Geslacht

Reu

Formaat

Zeer klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag, matching nodig

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja