Carolien

Wacht reeds 46 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hoi hoi, ik ben Carolien. Mijn geboortedatum werd geschat op 01-09-2019. Ik werd hier namelijk als vondeling binnengebracht. Mijn eigenaar was eigenlijk al snel bekend, maar heeft nooit meer iets van zich laten weten… Niet getreurd, ik ga op zoek naar een nieuwe thuis!

Ik sta hier gekend als een speelse knuffelmeid, maar ook als een kat die uiteindelijk duidelijk haar eigen grenzen stelt. Een gezin met kinderen zie ik zeker zitten, maar die kinderen mogen dan wel niet meer te klein zijn. Zo zou ik zelfs geschikt zijn als eerste kat. Ik ben het binnenleven gewend en dat is ook hoe ik verder wil leven in mijn nieuwe thuis. Al zou toegang tot een terrasje voor een beetje buitenlucht wel fijn zijn. Contact met andere dieren (noch hond, noch andere kat) is helaas niet aan mij besteed.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-09-2019

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, minimum 12 jaar.

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist