Cachou

Wacht reeds 46 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hoi hoi, allemaal! Ik ben Cachou, een bijzondere, jonge kerel. Ik kwam al in 2021 aan als kitten in het asiel. Maar alvorens ik ter adoptie kon komen kreeg ik een bijzondere diagnose: FIV+. Deze diagnose was op mijn leeftijd twijfelachtig gezien men pas op 6 maanden een dergelijk resultaat kan vertrouwen. Die leeftijd ben ik ondertussen echter gepasseerd en jawel, de FIV+ diagnose werd bevestigd.

Mijn persoonlijkheid is natuurlijk meer dan enkel die diagnose. Ik ben een knuffelbeestje, sociaal, zeer actief en speels. Ik kan heel vlot om met soortgenoten, ja zelfs met kleine rustige honden.

Wat FIV betreft kan ik jullie alleen maar op het hart drukken dat dit tegenwoordig niet betekend dat ik maar ik kort leven ga leiden. Een stressvrije omgeving is van belang, alsook baasjes die secuur omgaan met ziekteverschijnselen. Ik verwijs jullie nog graag door naar de website van VZW Oscar die alles heel mooi op een rijtje hebben gezet (gezien hun bijzondere ervaringen met FIV+ katten): https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-06-2021

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Ja, minimum 12 jaar.

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee