Boris

Bam! Hier ben ik, Boris. Boris senior, zoals ze mij hier wel eens noemen, want ik heb nog een naamgenoot hier. Ikzelf ben een Amerikaanse Stafford van 8 jaar oud. Ik kwam in het dierenopvangcentrum terecht doordat mijn baasje mij niet meer wou. En eerlijk gezegd, is dat een droevig verhaal. Want in mijn jonge jaren verbleef ik hier al eens en het was mijn ex-baasje die mij een forever home gaf. Althans, dat was de hoop, maar na vele jaren bij hem te hebben gewoond, kwam er een einde aan mijn happy ending. Waarom weet ik niet, want mijn verzorgers vertellen mij dat ik een top kerel ben. Ik zal mij dus even aan jullie voorstellen.

Ok, jullie kennen mijn naam en leeftijd. Wat zouden jullie nog willen weten?
Ik begin hiermee: ik mag dan technisch gezien wel 8 jaar oud zijn, als je mij bezig ziet, zou je dat niet zeggen. Ik heb veel energie: ik speel graag met jou of op mijzelf én ik ga graag wandelen. Dat wandelen verloopt best vlot en ik hou ervan om tussenstopjes te maken, waarbij ik even onnozel kan doen in het hoge gras bijvoorbeeld. Ik ben een stevige en sterke jongen, dus er is wel wat man(of vrouw-)kracht nodig om mij tegen te houden. Naast die grote brok energie, ben ik ook wel rustig en hou ik van knuffelen. Ik ben sociaal naar mensen en kinderen zijn op zich geen probleem, als ze oud genoeg zijn (10+). Met andere honden kom ik helaas niet overeen. Ik wil dus graag het enige huisdier in mijn nieuwe gezin zijn.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

06-03-2016

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?