Bobientje

Woef! Mijn naam is Bobientje. Ik ben een Duitse staande (draadhaar) van 9 jaar oud. ‘9 jaar oud’ hoor ik jullie herhalen. Inderdaad, 9 jaar en toch nog in het dierenopvangcentrum terecht gekomen. Mijn baasje kon helaas niet meer voor mij zorgen en stond mij dan ook af. En om het nog erger te maken; ik was zelfs nog maar een jaar bij dat baasje, want voordien verbleef ik al in een ander asiel. Gelukkig ben ik nu in goede handen bij mij huidige verzorgers! En dat was nodig, want mijn vacht was erg verwaarloosd en mijn gewicht mag wel wat zakken. 😉

Maar genoeg over mijn verleden; ik wil jullie graag vertellen wie ik nu ben! 😊 Mijn verzorgers zeggen dat ik erg lief ben. Ik krijg graag veel aandacht. Als ik dit niet krijg, begin ik hier meestal te blaffen. Mijn mooie stem zal je dus zeker nog kunnen bewonderen. Naast mijn zacht karakter is ook mijn jachtinstinct duidelijk aanwezig. Als ik katten zie, ga ik mooi voorstaan met 1 pootje omhoog; zo weet jij ook dat er iets he. 😉 Ik ga nog graag wandelen en kan hierbij ook wel wat trekken. Niet abnormaal gezien ik dan echt mijn neus volg. Hoewel ik erg sociaal ben met mensen, ben ik dit niet met andere honden of katten. In mijn nieuwe thuis ben ik dan ook graag het enige dier. En uiteraard wil ik kunnen snuffelen en rondcrossen in een leuke tuin.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

23-06-2014

Ras

Duitse Staande

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?