Blauwie

Wacht reeds 46 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Blauwie is de naam. Ik werd als volwassen vondeling opgenomen in het opvangcentrum. Ik was gekend in mijn buurt, maar een officiële eigenaar werd nooit gevonden. Dus gingen mijn verzorgers hier met mij aan de slag. Tijdens mijn dierenarts controle kreeg ik echter de diagnose van FIV+. Dat verandert de situatie uiteraard wat betreft mijn ideale thuis.

Zo zal ik niet meer naar buiten mogen en moet ik als binnenkat door het leven gaan. Dat mag geen probleem zijn bij liefdevolle baasjes gezien ik hier zo kan genieten van menselijke aandacht en knuffels. Ik speel ook heel graag, maar kan dan al eens wat hevig worden. Dit mag echter geen probleem zijn met een ervaren baasje (maar dan liefst zonder kleine kinderen).

Wat FIV betreft kan ik jullie alleen maar op het hart drukken dat dit tegenwoordig niet betekend dat ik maar ik kort leven ga leiden. Een stressvrije omgeving is van belang, alsook baasjes die secuur omgaan met ziekteverschijnselen. Ik verwijs jullie nog graag door naar de website van VZW Oscar die alles heel mooi op een rijtje hebben gezet (gezien hun bijzondere ervaringen met FIV+ katten): https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-09-2018

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee