Blanche

Wacht reeds 162 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, mijn naam is Blanche. Past perfect bij mijn sneeuwwit vachtje, niet? Jammer genoeg zien jullie naast mijn prachtige vacht ook al onmiddellijk iets ‘anders’ aan mijn uiterlijk. Mijn oortjes zijn namelijk niet meer wat ze ooit geweest zijn…
Ik ben in het asiel als vondeling binnengekomen en nooit is iemand mij komen ophalen. De kans is groot dat ik na een verhuis buiten ben achtergelaten. Maar dat buiten zitten had zware gevolgen voor mij: ik kwam hier aan met zwaar gehavende oorschelpen en er werden kleine tumoren vastgesteld.

Dankzij de nodige operaties en langdurige verzorging is dat gelukkig verleden tijd. Ik ben helemaal gezond verklaard en hou niets van die hele episode over behalve heel kleine oorschelpjes. Het is hoog tijd om op zoek te gaan naar een gepaste thuis. Ik werd geschat op ongeveer 7 jaar. Ik kan enorm aanhankelijk zijn naar mijn baasjes toe maar met soortgenoten of honden kan ik het dan weer niet zo goed vinden. In de eerste plaats ben ik op zoek naar een binnenthuis met veel ruimte. De optie om af en toe een stapje in de wereld te zetten zou leuk zijn, maar mijn focus ligt op die binnenthuis.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2014

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist