Bilou

Wacht reeds 64 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallowkes! Ik ben Bilou, een Amerikaanse Stafford teefje met het schattigste snoetje dat je vandaag zal zien! Een eeuwige puppyface. Ik ben echter meer puber dan puppy. Ik ben geboren op 26-11-2018. Helaas heb ik in mijn prille leven al wel wat meegemaakt.

Ik ben in het asiel terechtgekomen na een inbeslagname. How! Niet wegklikken! Het woord ‘inbeslagname’ doet bij velen onmiddelijk denken aan problemen, bagage, zorgen,… Zo erg is het gelukkig allemaal niet. Ik werd weggehaald bij mensen waar ik simpelweg niet op mijn plaats zat: onstabiele situatie, op een appartement, met enkel een balkon om mijn gevoeg te doen. Een asiel is  misschienook niet ideaal maar hier krijg ik tenminste alle aandacht die ik verdien, broodnodige knuffels, een tuin, en speelkameraden.

Uiteraard ben ik nu op zoek naar mijn forever home. Die moet aan een aantal zaken voldoen:
– Ik heb een huis nodig waar ik tot rust kan komen en een tuin waar ik kan ravotten.
– Mijn baasjes dienen ervaring te hebben met honden die wat angstig zijn van nature. Ik ben namelijk snel onder de indruk van nieuwe omgevingen, geluiden, mensen,… Daarom heb ik iemand nodig die daarmee op een positieve manier mee om kan gaan en mijn horizon kan verbreden.
– Aansluitend op het vorige puntje is wandelen een werkpuntje. Dat heb ik helaas nooit geleerd. Ook daar is wat geduld voor nodig, maar samen kunnen we daar aan werken.
– Eens ik mijn mensjes in mijn hart heb gesloten, laat ik niet meer los. Ik zou dan ook zo veel mogelijk tijd met hen willen doorbrengen en ben niet geschikt voor iemand die dagelijks 7-8 uur van huis is.
– Ik kan het heel goed vinden met soortgenoten van het andere geslacht. Een huisje met een leuke reu zou dus ideaal zijn, maar het is geen verplichting. Die andere viervoeter moet wel kunnen omgaan met mijn bezitterig karakter. Het is niet de bedoeling dat we constant in de clinch geraken. Maar mijn mensen in het asiel zorgen wel voor een correcte matching indien nodig.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier op deze website in.

Extra informatie

Geboortedatum

26-11-2018

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja