Billie

Hallo, ik ben Billie. Ik ben geboren in december 2019. Mijn vorige baasjes hebben mij aan het asiel afgestaan wegens een verhuis.

Om alvast met de deur in huis te vallen, ik ben een kat met Karakter. Jawel, met de hoofdletter 'K'! 😀 Daarmee wil ik eigenlijk zeggen dat je mij gewoon wat moet leren kennen. Ik ben iemand met pit die duidelijk laat weten wat hij wel en niet wilt. Niet iedereen heeft hiervoor de nodige ervaring of kan dit appreciëren. Maar dit zal dus cruciaal zijn in mijn zoektocht naar een nieuwe thuis.
Deze omschrijving wilt natuurlijk niet zeggen dat ik moeilijk ben. Ik kan het heel goed met mensen vinden. Andere dieren (zowel hond als kat) zou ik bij mijn toekomstige baasjes willen vermijden.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-12-2019

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?