Bella

Wacht reeds 34 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Statig, sierlijk, fier,… Allemaal omschrijvingen die iedereen die mij voor de eerste keer ziet in de mond neemt. Tot ik in een speelse bui geraak! Dan wordt het al snel ‘gekke meid’. 😉

Mijn naam is Bella, een Cane Corso, geboren op 22-04-2015. Ik ben dus al ietsje ouder, maar nog zeker geen senior. Ik werd recent aan het asiel afgestaan door mijn eerste eigenaar. Er was een gebrek aan vertrouwen ontstaan wat betreft mijn gedrag naar hele kleine kinderen. En er was nu ook nog eens een baby onderweg. Dat gebrek aan vertrouwen was dus een groot knelpunt geworden.

Voor alle duidelijkheid: die beschreven reacties bij hele kleine kinderen zijn hier jammer genoeg moeilijk te testen. Anders zouden we kunnen achterhalen wat er achter schuil gaat. Maar om geen risico’s te nemen word ik enkel geplaatst bij adoptanten waar geen kinderen aanwezig zijn of waar de kinderen al minimaal 12 jaar zijn.
Naast dit minpunt heb ik gelukkig veel meer pluspunten! Net zoals vele rasgenoten zal ik bij nieuwe mensen de kat wat uit de boom kijken. Je moet heel even mijn vertrouwen winnen. Maar mijn verzorgers in het asiel hebben er alvast voor gezorgd dat dit veel sneller gaat dan bij mijn aankomst. Voor je het weet komt mijn speelse gedrag naar boven en plak ik aan je been. Ik ga enorm graag wandelen maar ik heb niet de fysieke capaciteit om ellenlange wandelingen te maken.

Andere dieren zijn niet aan mij besteed. Noch honden, noch katten. Wanneer ik soortgenoten op wandeling tegenkom zal ik hen geen aandacht geven en rustig voorbij stappen. Maar mijn reacties eens je mij werkelijk met een andere viervoeter samenzet spreken voor zich. Geef mij maar een thuis waar ik alle aandacht voor mezelf kan houden.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

22-04-2015

Ras

Cane Corso

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja