Asana

Wacht reeds 25 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Ik ben Asana, een Anatolische herder geboren op 01-02-2020. Ik kwam hier in de opvang aan met 4 soortgenoten na onze inbeslagname bij onze vorige eigenaar. De reden hiervoor was in de eerste plaats de erbarmelijke levensomstandigheden. Medisch gezien waren de meesten van ons er ook niet al te best aan toe. Mijn belangrijkste probleem was mijn gewicht dat veel te laag stond. Maar dat is nu 100% wat het moet zijn.

Van alle herdershonden die bij mijn vorige eigenaar in beslag werden genomen ben ik de jongste. En dat is ook onmiddellijk duidelijk als je hier met mij op de speelweide komt te staan. Ik kan rennen als de beste, kom je spontaan uitdagen en met je spelen, even later ben ik elke grasspriet aan het besnuffelen. Mijn ideale baasje is dus iemand die tijd kan steken in mijn verdere opvoeding. Maar daar leent mijn jonge leeftijd zich natuurlijk helemaal voor. Net zoals bij mijn soortgenoten is ruimte en een tuin van groot belang. Want ik zal daadwerkelijk elke beschikbare meter gebruiken! Jammer genoeg zijn andere dieren net als bij mijn soortgenoten uitgesloten. Kinderen zijn in principe geen probleem, maar dan moeten wel tegen een stootje kunnen gezien mijn enorm enthousiast en springend karakter.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-02-2020

Ras

Anatolische herder

Geslacht

Teef

Formaat

Zeer groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja