Anna

Wacht reeds 33 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hey, mijn naam is Anna! Klein van gestalte, maar groot van karakter. Een echte jack russel dus 😉

Ik werd bij het asiel aangemeld als pup van 15 weken oud omdat mijn baasje mij niet langer wou. Al snel bleek echter dat ik geen 15 weken oud was, maar eerder 1 jaar.

Gelukkig kon ik onmiddellijk terecht in een gastgezin, waar ik het momenteel super goed doe. In eerste instantie leek ik wat angstig, maar ondertussen ben ik in huis helemaal open gebloeid. Eenmaal buiten is een ander verhaal. Ik heb duidelijk nooit geleerd om aan de lijn te lopen en ben van alles onder de indruk. Dit zal dus zeker een werkpunt zijn voor jou als mijn toekomstig baasje.
In het gastgezin merken ze dat ik veel heb aan andere honden. Meer specifiek aan kleine hondjes, want grote honden vind ik eng en daar reageer ik op door mij te verdedigen. Wil jij mij een nieuwe thuis geven? Dan hoop ik dat er bij jou al een klein actief hondje aanwezig is. Enkel wanneer ik eet, moet hij of zij sowieso uit mijn buurt blijven. In het begin reageerde ik angstig op bezoek thuis, maar dat is ondertussen al wel veranderd. Ook met de kinderen van mijn gastgezin kan ik het erg goed vinden.

Wat kan ik je nog vertellen over mijn karakter? Ik ben zindelijk, erg levendig, ik hou van samen spelen met mijn kameraadje hier in huis (kleine hond), ik spring graag op om je te begroeten en daarna kruip ik lekker op je schoot om te knuffelen. Ik durf zeker ook wel op je stoelen en tafels te springen en ik steek alles wat ik tegenkom in mijn mond om te kauwen. Dus toekomstig baasje: preventie en mij leren alleen zijn is een ander werkpunt.

Kortom: als je bereid bent om mijn puberstreken en werkpuntjes erbij te nemen, zal ik ook al gauw jouw hart stelen!

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

12/12/2022

Ras

Jack Russel Terriër

Geslacht

Teef

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja